VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

ASC – VVZwammerdam 0-0

De drie na laatste wedstrijd (competitieronde 24) van het seizoen eindigde zoals die begon 0-0 (null ….. null) voor diegenen die nog Frits van Turenhout kennen. Allebei een afgekeurd doelpunt (buitenspel van Jordi de Groot) en in beide gevallen was dat op voorspraak van de assistent-scheidsrechter. ASC uit 1892 (geen tikfout) heeft een schitterende nieuwe accommodatie, jaloersmakend mooi, pas zes jaar oud en ze hielpen ons aan een relatief simpel uitvoerbaar idee voor een handige sta-tribune aan de Spoorlaan.

In de eerste helft bij 22 graden celsius had Damme 75-80% balbezit, maar het leidde niet tot geweldige kansen. Ondanks de 0-0 hadden de beide doelmannen het ook niet extreem druk en dat wat ze te doen kregen handelden ze bekwaam af. Het veld was natuurgras; erg kort gemaaid, al best behoorlijk droog en daardoor een tikkeltje hobbelig. Onze verdediging liet geen steken vallen en onze voorhoede kon letterlijk geen potten breken. Met vlagen mooi opgezette aanvallen, maar eenmaal in het strafschopgebied van de tegenstander tandeloos. Ook een drinkpauze halverwege de 1ste (en 2e helft) bracht daar geen verandering in.
.
Na de thee min of meer hetzelfde beeld, maar ASC kwam wat vaker uit de schulp. Voor de echte fans was het nagels bijten; het zal toch niet een keer fout gaan, maar de neutrale toeschouwer zal van deze middag weinig hebben meegekregen anders dan twee ploegen uit het rechterrijtje die hoe dan ook, en terecht, niet wilden verliezen. Spits Morris van Vliet kwam nog het dichts bij een doelpunt, maar de doelman van ASC voorkwam dat. De verdedigers en doelmannen van beide ploegen deden hun werk goed. Zo kun je het natuurlijk ook bekijken met als kroonprins rechtsback Martijn Vink die in ieder geval door de supporters en bestuurders van de thuisclub werd herkend als een toptalent. Kenners dus.
.
Cees van Leeuwen van Studio Alphen heeft na afloop nog interviews afgenomen, komen nog onder dit verslag in de loop van de zondag. 
.
ASC en VVZ hebben elkaar met dit gelijke spel ‘in leven gehouden’. Allebei nog twee punten boven ‘de streep’. En goed om te weten: komende zaterdag speelt ASC uit bij DoCoS! Voor ons een sleutelwedstrijd. Wij spelen zelf thuis aan de Spoorlaan tegen TAVV. En Jack’s RVC mag naar Aarlanderveen. Maar eigenlijk doen de uitslagen van alle wedstrijden er nog toe. Van kampioen worden tot de allerlaatste strohalm grijpen. 
.

  • Een uitgebreider verslag op Leiden Amateur Voetbal (klik hier)
  • Interview Cees van Leeuwen met trainer Erwin van der Zee voor Studio Alphen (klik hier)
  • Verslag website ASC (volgt?)
  • Foto’s op onze Facebook-pagina (klik hier)

Overige verslagen

unemployment tax management