VVZwammerdam 1


       
Selectie 2021-2022

 

Bartjan Pfaff Gerald van Asselt Jeroen van Dorp Jordi de Groot
Justin Bons Koen Woudenberg Kido Geerlof Lars Kremer
Mars van Zoest Martijn Vink Mitchell Bons Morris van Vliet
Nick van den Berg Reijer Peters Ruben de Bruin Stork Drexhage
Thijs Nulle Thom de Bruin    
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – Woubrugge 4 – 2


VVZwammerdam zette vanavond 4 jonge spelers in die stuk voor stuk er voor zorgden dat de winst in de bekerwedstrijd tegen vv Woubrugge voor Zwammerdam was.
.
20160823 29 VVZ VVW 4 2 beker Kopie

                        Ruben de Bruin (ook al) op weg naar een mooi debuut 

Emiel Samson (doel), Ruben de Bruin, Ole Jansze en Bram van der Voorst (allen 17 jaar of daaromtrent)  lieten zien waar VVZwammerdam in de jonge gelederen voor staat: onverzettelijkheid. Het eindresultaat was 4-2 tegen een tegenstander die vooral in het begin stevig tegenstand gaf. Het eerste kwartier was voor Woubrugge. Een 0-1 was een magere afspiegeling van de krachtsverhouding, maar daarna keerden de kansen. Rond het half uur kwam VVZwammerdam op 1-1 door een penalty van Lars Kremer na een overtreding op Bryan van Delft.
.
Na rust zette VVZwammerdam door. Kevin Bergshoeff zette zijn stempel op het duel door enkele keren door te breken  op links. In de 60e minuut waren er twee kansen voor VVZwammerdam. In de 65e minuut wist Bryan van Delft dan toch het net te vinden: 2-1. In de 71e minuut werd het zelfs 3-1, door een al dan niet buitenspelgoal. Ruben de Bruin bekroonde zijn debuut in de 82e minut met een 4-1. In de slotminuut benutte Woubruggge nog een penalty: 4-2. Een leuke opsteker voor met name de jonge spelers. Zaterdag aanstaande met zijn allen op de fiets naar Rijnstreek. We zien jullie daar om 14.30 uur.
.

Overige verslagen

unemployment tax management