VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024


Motto:
één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan van den Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn de Groot Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

NSVV – VVZwammerdam 4-1 (beker)

Met een wat gewijzigd elftal t.o.v. afgelopen weken traden we aan voor de beker tegen NSVV uit Numansdorp. Door afwezigen maakte Jaimy Groenen (keeper) zijn debuut en stond Derek Boot voor het eerst in het basiselftal.

In de 1e fase van de wedstrijd was het balbezit voor de thuisploeg en kregen zij een grote kans. In de loop van de 1e helft werd het een gelijkwaardige wedstrijd waarin door een miscommunicatie achterin bij NSVV Jordi de Groot profiteert en de 0-1 maakte. Een paar minuten later kreeg Thom de Bruin schuin in de 1:1 met de keeper de kans op de 0-2 maar helaas ging de bal op de paal. In de 1e helft is er zeker geen groot verschil te zien tussen de teams!

In de 2e helft tot de 60e minuut staat de organisatie goed tot een ongelukkige terugspeelbal waardoor op 7 meter van het doel een indirecte vrije trap via de paal heel gelukkig in het doel gaat (1-1). Daarna gaat het redelijk gelijk op totdat in de 72e minuut een vrije trap wordt ingekopt en op de doellijn door een medespeler nog wordt aangeraakt en hierdoor in buitenspelpositie in doel gaat (later werd het door supporters van zowel NSVV en VVZ) dat het buitenspel was maar werd ondanks vlagsignaal Gerro het doelpunt goedgekeurd.

In de laatste fase van de wedstrijd probeert VVZ de gelijkmaker te maken en kwamen er kleine kansjes voor Pieter Boot en Morris van Vliet maar die werden niet omgezet in een doelpunt. In de omschakeling scoorde NSVV in de 90e minuut en in de dying seconds van de blessuretijd de 3-1 en 4-1.

Kortom een prima wedstrijd van VVZ waarin we tot de 90e minuut een resultaat konden neerzetten tegen een 2e klasser die vorig seizoen op 1 punt geen kampioen werd en thans op de 3e plaats staat. Jaimy en Derek (beiden net 18) kunnen terugkijken op een goede wedstrijd, dus fijn dat er ook talent in de selectie zit. Ook Thijs, Pieter en Stan zijn nog ingevallen.

NB: Er was vandaag geen fotograaf van dienst, we zullen het met tekst en ons geheugen moeten doen.

Overige verslagen

unemployment tax management