SEV- Zwammerdam 1-1

VVZwammerdam heeft de in januari ingezette koers voortgezet. Alle wedstrijden in de tweede helft van de competitie zijn tot nu toe tegen dezelfde tegenstanders afgesloten met een beter resultaat. Kwam vorige week Kagia goed weg met 0-2, deze zaterdag werd de gedoodverfde kampioen SEV in eigen huis op 1-1 gehouden.

IMG 9947 Kopie

Keeper Wouter van Valen brengt redding

Het eerste kwart van de wedstrijd domineerde SEV. Door de druk die de thuisclub zette ging VVZwammerdam slordiger passen en uit een van die situaties scoorde SEV in de 21e minuut de 1-0. Vanaf dat moment was er sprake van evenwicht op het veld. In de eerste helft leidde dat voor VVZwammerdam tot onder andere een schotkans voor Lars Kremer. Na rust zette VVZwammerdam pas echt aan en kreeg SEV het heel benauwd. Na een gemiste kans voor Mitchell Henkes, direct na rust, benutte Lars Kremer een goed genomen corner: 1-1. SEV wilde de punten in eigen huis houden en ging 1 tegen 1 voetballen. Dat gaf tot het einde een spannend schouwspel te zien. SEV werd driemaal gestuit door een uitstekende keeper Wouter van Valen. Aan de andere kant misten Maarten van Riessen, twee keer, en Lars Kremer kansen om VVZwammerdam aan de winst te helpen. Gesterkt door dit resultaat kan VVZwammerdam afreizen naar DWO a.s. zaterdag, waarmee in 3 weken tijd de top 3 is bestreden.