VVZwammerdam 1


       
Selectie 2020-2021

Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters Jordi de Groot
Nick van den Berg Olé Jansze Martijn Vink Thijs Nulle
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Jordi de Groot
Justin Bons Bartjan Pfaff Daan van Selm Stork Drexhage
Mitchell Bons Kido Geerlof Kaj v.d. Heuvel Morris van Vliet
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam – CVV Be Fair: 2 – 3

.
Helaas hebben de twee treffens tussen beide ploegen in deze competitie niet 1 punt opgeleverd voor VVZwammerdam. Ook vandaag waren de mannen uit Waddinxveen te sterk. Er viel niet veel op de zege af te dingen. Voor VVZwammerdam was alleen zuur dat de 3e treffer in de 94e minuut viel, toen VVZwammerdam al een half uur met 10 man stond te verdedigen.


                                  Daniël van Leeuwen in duel

.
In het eerste halfuur was Be Fair veel sterker en kreeg vijf kansen, waarvan er één tegen de lat eindigde. In het laatste kwartier voor rust kwam VVZwammerdam aan zijn beste periode van de hele wedstrijd. Van de vier kansen gingen er twee in. Eerst één van Daniel van Leeuwen die zijn lichaam goed gebruikte, in de 38e minuut. In de 41e minuut benutte Lars Kremer een penalty feilloos: 2 – 0.
.
Meteen na rust (Lars Kremer was in de rust geblesseerd uitgevallen) ging het fout en kreeg Be Fair een strafschop: 1 – 2. In de 64e minuut mocht Mark van Zoest met rood inrukken na het tegenhouden van een doorgebroken speler. Er volgenden kleine kansen voor Be Fair en in de 78e minuut kwam de gelijkmaker. VVZwammerdam leek het gelijkspel over de streep te trekken, maar dat lukte net niet. In de laatste minuut scoorde Be Fair en was daarmee niet alleen de beste, maar ook de gelukkigste. Volgende week uit tegen DWO. Daar hebben we nog iets tegen recht te zetten. We weten uit het verleden dat dat wel eens goed af kan lopen voor Damme in Zoetermeer. 😉

Overige verslagen

unemployment tax management