VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

vv De Rijnstreek – VVZwammerdam 2-8

.
Bij 30 graden in de brandende weer een fraaie overwinning van een VVZwammerdam 1 met een gemiddelde leeftijd van 19,2 jaar. In ieder geval een van de jongste teams die we ooit hebben gehad. Samen met vv Dilettant die maar liefst met 10-2 won van Woubrugge mogen onze jongens aanstaande dinsdagavond aan de Spoorlaan uitzoeken wie van de twee ploegen een ronde verder gaat voor de beker.

front
       Kevin Bergshoeff sticht gevaar voor het doel van Rijnstreek


De kracht van deze ploeg blijft ook na al die klinkende overwinningen moeilijk in te schatten: zijn wij nu zo goed of is die tegenstander zo slecht? We weten het nog steeds niet. Daar in Nieuwerbrug werden we op 24 augustus 2013 in ieder geval nog met 3-2 verslagen omdat we geen juiste antwoorden hadden op de counterploeg van toen. Het was toen Sander Schmand die ons verbaasde met twee mooie goals.

Die momenten van onoplettend waren er nog steeds. Vijf minuten na het begin van de 1e en 2e helft lag de bal alweer achter onze keeper. Laten we het als leerpunt concentratie noemen. De ploeg herstelde zich al weer snel van de 1-0 achterstand en voor de twintigste minuut was het alweer 1-2 door spits Bryan van Delft en linksbuiten Kevin Bergshoeff. Vervolgens de meest fraaie combinaties en nog mooiere goals van o.a. weer Kevin Bergshoeff en twee keer Justin Bons die penetreerde vanuit het middenveld. Met de rust al een comfortabele voorsprong. Het was goed ook Alois Kremer weer eens te zien in de achterhoede bij ontstentenis van spelers die gekozen hadden voor een vrijgezellenfeestje elders in het land.

Na rust toch nog weer drie goals (Sander Schmand, Bryan van Delft en weer Justin Bons) en eentje tegen met vaak minder goed voetbal dan in de eerste helft. Jammer, maar wel goed verklaarbaar bij 30 graden.

Conclusie? Een paar zaken: concentratie vanaf de eerste minuut, conditioneel is er nog wat te winnen, Bryan is een uitstekende spits, ons scorende vermogen is toegenomen, Justin lijkt meer dan een beetje gegroeid, de toekomst ziet er geweldig uit, … als we deze ploeg bij elkaar houden spelen we binnen een paar jaar 2e klasse. Geen grapje, kijk naar het verschil met drie jaar geleden tegen vv De Rijnstreek. The best is still yet to come. Dinsdagavond Dilettant thuis, … een meer dan serieuze testcase!

 

Overige verslagen

unemployment tax management