VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

Voorbeschouwing VVZ-TAVV

Vandaag, zaterdag 18 mei, wordt de wedstrijd voor de 25e competitieronde gespeeld. Wij heten de spelers en supporters van TAVV uit Ter Aar (ruim 9.500 inwoners) van harte welkom op Sportpark Spoorlaan. Het is de op één na laatste competitiewedstrijd van het seizoen en we hopen vooral voor Damme de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen! De mannen zullen tot het uiterste moeten gaan, op sportieve wijze uiteraard, om de ook voor ons inmiddels bekende promotie/degradatie wedstrijden dit seizoen te ontlopen. Ook wel eens fijn.

TAVV kan terugkijken op een goed seizoen, afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 2e klasse en als zo veel ploegen in deze sterke 3e klasse konden ze ook dromen over een promotie. Maar dat zit er niet meer in. Ze staan op een nagenoeg veilige 6e plaats. Aan de laatste wedstrijd met hen hebben we naast de nederlaag een beetje zure smaak overgehouden door de blessure van Jim van Vliet, die we daardoor een paar weken hebben moet missen. Van de laatste vijf wedstrijden verloor TAVV er geen één en dat is sowieso knap: 2X winst (Altior en BSC’68) en 3X gelijk (ASC, RKDES en RVC’33). Daar kun je letterlijk mee thuiskomen.

VVZwammerdam speelt dus, als het goed is, de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen en iedere week is zo langzamerhand de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. En is ook deze keer weer de belangrijkste, … winnen zou een hoop gedoe oplossen. Trainer Erwin van der Zee heeft op papier 18 spelers ter beschikking. De keuze is reuze. Vorige week maakte Justin Bons een goede rentree, dus er valt weer wat te kiezen. Het blijft per wedstrijd de vraag of we 4-3-3 spelen of 4-4-2 en bij dat laatste wie dan bij toerbeurt de spits in duikt. Dat wordt in de praktijk door het moment bepaald en er is dus weinig zinnigs over te zeggen. Voetballers gokken graag op hun intuïtie (= kennis met haast) dat maakt ze ongrijpbaar, ook voor de trainer 😉. Volgende week wacht RKDES uit, de medekoploper in 3A. Kampioen wordt Koudekerk of RKDES!

Balsponsor is Bahlmann Sport uit Alphen aan den Rijn. Scheidsrechter is de heer De Jager. Cees van Leeuwen doet het radioverslag voor Studio Alphen. Wij wensen u een prettige wedstrijd toe. Pupillen van de week zijn de beide kids van Henrieke (Garage) van der Hee en (Autorijschool) Gerald van Asselt, die formeel dit seizoen afscheid neemt van het selectievoetbal. Alleen om die reden al moeten de drie punten in Damme blijven, … 

Prettige en sportieve wedstrijd, aan het gras ligt het niet dit keer niet en ook niet aan het aantal reclameborden (met dank aan Gerald).

Overige verslagen

unemployment tax management