CVC Reeuwijk – VVZwammerdam: 1-0

De wedstrijd tussen twee ploegen met ambities in het linkerrijtje stelde geen moment teleur. Grote delen van de wedstrijd golfde het spel op en neer en hing er een treffer in de lucht. Toch bleef het aantal grote kansen beperkt tot een tiental, voor beide ploegen 5. De enige periode in de wedstrijd dat er sprake was van een duidelijk overwicht was halverwege de eerste helft toen CVC Reeuwijk drie kansen op rij verprutste.

20140927 14 CVCReeuwijk VVZwammerdam Kopie

In de tweede helft schiep VVZwammerdam zich steeds mooiere kansen op de winst, ook omdat CVC Reeuwijk vermoeid raakte en steeds onnauwkeuriger werd. De snelle VVZwammerdam-spitsen kwamen vier keer dicht bij een treffer. En zoals zo vaak … aan de andere kant viel de treffer. In buitenspelpositie ontving de CVC linksbuiten de bal en hij werd daarbij meteen op de huid gezeten door de uitstekende doelman van VVZwammerdam Wouter van Valen. De daaropvolgende tuimeling werd beloond met een vrije trap. voor de thuisploeg. Deze vrije trap kon niet goed worden gekeerd en het kwaad was geschied: 1-0. VVZwammerdam kreeg nog een uitstekende kans op de gelijkmaker maar de zoever van Yassine El Mariami werd door de keeper van CVC Reeuwijk uitstekend gekeerd. Positief was dat VVZwammerdam strijdend ten onder ging tegen een slim, maar ook sterk CVC Reeuwijk.