VVZwammerdam 1


       
Selectie 2020-2021

Gerald van Asselt Ruben de Bruin Reijer Peters Jordi de Groot
Nick van den Berg Olé Jansze Martijn Vink Thijs Nulle
Jeroen van Dorp Lars Kremer Koen Woudenberg Jordi de Groot
Justin Bons Bartjan Pfaff Daan van Selm Stork Drexhage
Mitchell Bons Kido Geerlof Kaj v.d. Heuvel Morris van Vliet
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Jack Harmsen (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Arie Vonk (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Vacature
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30
Donderdag: 20:00 – 21:30

 

VVZwammerdam – VV Linschoten: 2 – 1

.
VVZwammerdam heeft zichzelf een goede dienst bewezen door te winnen van concurrent Linschoten. Het was van beide kanten een rommelig potje, waarbij geen van beide partijen een echt overwicht wist te scheppen. Waar vorige week een verdiend gelijkspel uit handen werd gegeven, kwam VVZwammerdam vandaag niet ongelukkig aan een driepunter.
.
De overwinning kwam vooral tot stand door het effectieve spel van Reijer Peters die dit keer wel de ruimte vond om ver door te dringen om in scoringsrijke positie te komen. In de 9e minuut had hij daar een mooie combinatie voor nodig waarbij Koen Woudenberg met de beslissende voorzet kwam. Reijer kopte de voorzet mooi in. Nadat Linschoten in de 34e minuut een serie missers in de groen-witte achterhoede had afgestraft (1-1) gebeurde er lange tijd niet erg veel.
.
Uiteindelijk ging Reijer Peters alleen met de bal aan de haal in de 80e minuut. Vanaf 20 meter schoof hij de bal precies in de hoek. Daarna beleefde Zwammerdam nog een angstig kwartier waarbij Linschoten diverse keren dicht bij de gelijkmaker was.
.
Volgende week speel VVZwammerdam uit tegen Kamerik dat nog met lege handen staat. Hopelijk kunnen we een keer ons beste spelniveau halen over een hele wedstrijd.

Overige verslagen

unemployment tax management