VVZwammerdam 1


       
Selectie 2023-2024

 

Motto: één team, één taak

 

Bas Kwakernaak Jim van Vliet Lars de Groot Nick van den Berg Thom de Bruin
Bryan vd Nieuwendijk Jordi de Groot Lars Kremer Ole Jansze  
Gerald van Asselt Justin Bons Mark Veerman Reijer Peters  
Jaimy Groenen Kees Rijneveld Martijn Vink Ruben de Bruin  
Jeroen van Dorp Koen Woudenberg Morris van Vliet Thijs Captein  
Logo OkayColor
Begeleiding:                           
Trainers: Erwin van der Zee (hoofdtrainer), Peter Kremer (assistent-trainer),  Willem van Tol (keeperstrainer)
Leider: Rien van Harselaar
Aanvoerder: Lars Kremer
Vlagger: Gerro van Krimpen
Verzorger: Pim van Riessen
Trainingstijden:
Dinsdag: 20:00 – 21:30 uur
Donderdag: 20:00 – 21:30 uur

 

VVZwammerdam – BSC’68: 2 – 2

.
VVZwammerdam heeft een nuttig gelijkspel behaald tegen mede-degradatiekandidaat BSC’68. Alle ploegen onder
VVZwammerdam haalden niets in van hun achterstand of kwamen verder in de problemen. Tevens pakt VVZwammerdam de koppositie in de 3e periode. Hoewel VVZwammerdam voortdurend de bovenliggende partij was, kon de overwinning vandaag, na twee overwinningen op rij, niet over de streep worden getrokken. Tot tweemaal toe werd een voorsprong weggegeven en aan het slot werden reuzenkansen op een overwinning gemist. Een beetje een dubbel gevoel dus bij de groen-witten over het resultaat.
.

                           Er viel wel wat te lachen zaterdagmiddag

Het begon allemaal heel mooi. Al in de 6e minuut scoorde Lars Kremer met een boogschot, geholpen door de wind, op een fantastische manier de 1-0. Vijf minuten later kwam de 2-0 niet op het scorebord, hoewel menigeen van Damse zijde het doelpunt als correct beschouwde. In de 25e en 30e minuut was Damme via vrije trappen van Lars Kremer nog dicht bij de 2-0. Zoals het vaker gaat: een uitbraak van BSC’68 in de 40e minuut leidde tot een tegentreffer: 1-1.
.
Na rust liet VVZwammerdam het klasseverschil helemaal zien. BSC’68 had de wind wel mee, maar VVZwammerdam wist een veldoverwicht te creëren. Ole Jansze knalde tegen de paal.  In de 70e minuut viel een rode kaart (2x geel) voor BSC’68 en kon VVZwammerdam aanzetten voor de winst. Die leek verzekerd toen Koen Woudenberg in de 72e minuut een penalty benutte (overtreding op Rogillio Swaalep). Toch kwam daarna de gast uit Benthuizen nog langszij door weifelend optreden in de Damse verdediging. In de slotminuten miste VVZwammerdam nog een tweetal uitgelezen kansen om de degradatiestrijd voorlopig te beslissen.
.
Met 4 uit 2 staat VVZwammerdam kansrijk in de 3e periode. Toch is de blik vooral nog gericht op het ontlopen van de nacompetitie. De laatste plaats lijkt vergeven. het gaat om de 2 plaatsen erboven. Volgende week zijn we te gast bij subtopper VVSB.

Overige verslagen

unemployment tax management