Blauw-Zwart – VVZwammerdam: 5 -2

.
Tot ongeveer een uur in de wedstrijd verliepen de zaken naar wens voor de Dammenaren en was er een positieve marge van 1 of 2 doelpunten. In het laatste half uur ging het alsnog fout. Blauw-Zwart herhaalde de stunt die zij vorige week bij CVC Reeuwijk uithaalden door vier keer te scoren.
.

Koen Woudenberg in actie

• Verslag op de site van Blauw-Zwart (klik hier)
  • Verslag op de site van Leiden Amateur Voetbal (klik hier)
  • Verslag op de site van Studio Alphen (volgt nog)
    .
    .
    De wedstrijd was nog geen halve minuut oud of Rogillio Swaalep schoot beheerst de 0-1 binnen. Na gelijkopgaand spel, met VVZwammerdam scherper, werd het 0-2 door Jeroen van Dorp. Nog een paar kansen waren aan VVZwammerdam niet besteed. Niemand kon bedenken dat dit nog fout kon gaan.
    .
    Na rust een eigen doelpunt in de 51e minuut, maar daarna werd de kruising geraakt door Tijs Nulle, gevolgd door nog een knal tegen het houtwerk. Geen 1-3. Het Dams kruit was meteen verschoten en Blauw-Zwart kwam op 2-2, miste zelfs nog een penalty, maar in het laatste kwartier scoorde het nog drie keer binnen zes minuten.