VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 boekt reguliere overwinning

.
De opdracht voor de rest van het seizoen is duidelijk. Alle wedstrijden winnen, hopen op een foutje bij Hazerswoudse Boys (girls) en de platte kar kan van stal. Zo makkelijk gezegd, zo moeilijk gedaan. De eerste stap was deze zaterdag 17 februari thuis tegen Be Fair VR1. Nog altijd is de ziekenboeg aardig vol, dus coach Patrick van der Meer moest flink puzzelen. Onder het genot van een voorzichtig februari-zonnetje floot arbiter Hans van Beek om 12.00 uur voor de start van de wedstrijd. Het patroon werd snel duidelijk. Zwammerdam was de bovenliggende partij, maar ging niet altijd zorgvuldig met de kansen om. Toch werd er gescoord. Deborah van der Meer wist een zwakke terugspeelbal net voor de keepster te toucheren en daarmee rolde de bal over rechts het doel in, 1-0! Van der Meer tekende ook voor de 2-0. Een strak schot ging via de keepster van Be Fair het doel in. Hiermee was de ruststand nog niet bereikt. Be Fair wist een mooie tegentreffer te maken, die keepster Daisy Streefland kansloos liet. 2-1.


                    de groetjes uit de ziekenboeg van VR1

De tweede helft wisselde de vlaggende reporter met de puik vlaggende Kim Kleijn. Zodoende kon hij wat meer gedetailleerd verslag doen. Zwammerdam had al snel de zogeheten vorentscheidungstreffer te pakken. Een mooie counter over links eindigde met een mooie voorzet van Kirsten van Asselt op Deborah van der Meer. Deze schoot de bal strak in de touwen, 3-1! Een beauty. Het spel werd er daarna niet beter op. Be Fair wist meer het spel te bepalen en tikte af en toe soepel door het middenveld en verdediging heen. Gelukkig wisten de Damse dames telkenmale net op tijd aan de noodrem te trekken. Ondertussen bleven de beste kansen toch voor Zwammerdam met een serie counters die toch echt tot meer doelpunten had moeten leiden. Omdat dit niet gebeurde bleef het risico bestaan dat Be Fair een aansluitingstreffer zou maken. De wedstrijd eindigde met veel korte blessurebehandelingen. Dat kwam het schouwspel niet ten goede, maar haalde tegelijkertijd ook de angel uit de strijd. 3-1 was derhalve de eindstand.

Resultaat: Een hattrick voor Deborah van der Meer, een pluim in het bijzonder voor de flankspeelsters en weer drie punten. Zwammerdam heeft aan haar verplichtingen voldaan, nu twee weken rust en dan weer de wei in.

Met sportieve groet,

De vlaggende reporter

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management