VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 speelt teleurstellend gelijk

.
Na de moeizame wedstrijd vorige week was er vandaag de hoop op een mooie en liefst eclatante overwinning. Onder mooie weersomstandigheden kon trainer Cees van Leeuwen de volgende dames de weide insturen. Doel: Kayleigh Jansen, achterin: Jessica van ‘t Hoog-Kooij, Frouk Verburg (c), Jesca de Jong en Jaimy Overes. Middenveld: Marjolein van der Post, Manouk Sloothaak, Daisy Streefland en Britt van der Heijden. Voorin: Anne en Lisa Zuidam, wissels: Karlijn van Dorp, Lonneke Verheul, Martine Koole en Kirsten van Asselt. De wedstrijd stond onder de kundige leiding van dhr. Hans van Beek.
.
20160927 Jaimy


De eerste helft startte redelijk. Er werd goed druk naar voren gezet, maar tot doelrijpe kansen kwam het echter niet al te vaak. Kagia toonde zich een stugge counterploeg, met een aantal gevaarlijke voorhoedespeelsters. Uit een van de spaarzame counters wist het zelfs brutaal de voorsprong te nemen. Uit een schijnbaar afgeslagen aanval kwam de bal net buiten de zestien voor de voeten van een Kagia dame, die de bal knap over Kayleigh Jansen wist te schieten, 0-1! Een domper. Zwammerdam probeerde het wel, maar wist de gelijkmaker niet te produceren.
.
De tweede helft werd er met frisse moed gespeeld. Trainer Cees van Leeuwen had bemoedigende worden gesproken en voorspelde dat de doelpunten wel zouden komen. De druk naar voren werd alsmaar groter en een ontelbaar aantal goede kansen was het gevolg. Op onnavolgbare wijze weten deze ook allen gemist. Simpel afwerken blijft een makke van deze verder goed spelende ploeg. De Damse dames belonen zichzelf echter te weinig. De gelijkmaker zou er nog wel komen. Marjolein van der Post stoomde op volle kracht door de verdediging van de dames uit Lissebroek. Met een kluts nam zij de bal mee en knalde hard raak, 1-1! De laatste 10 minuten, er werd veel blessuretijd bijgeteld door de talloze blessures aan Kagia-zijde, kwamen er een aantal goede kansen om de wedstrijd alsnog verdiend te beslissen. De bal mocht er echter niet meer in en zodoende was een onnodige puntendeling het gevolg.
.
Moraal van het verhaal: het voetbal is bij vlagen best okay, vooral in de tweede helft, maar meer rust aan de bal en voor de goal is geboden. Wederom werk aan de winkel dus! Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Soccer Boys. Hopelijk wordt daar de eerste driepunter een feit.

De vlaggende reporter

Verstuurd vanaf mijn iPad

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management