VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

Vrouwen onderuit bij Soccer Boys

In de strijd om de tweede plaats heeft VVZwammerdam een kostbaar verlies geleden in Bleiswijk. Ondanks het mooie weer en de ruime selectie, moesten de dames van VVZ het onderspit delven tegen een gemotiveerde tegenstander. Soccer Boys had in Zwammerdam in de uiterste blessuretijd de deksel op hun neus gekregen en wilde dat vandaag koste wat kost recht zetten. Coach Edwin van der Neut geniet van een weekendje Barcelona, zodoende nam Hans van Beek de honneurs als coach waar.


De eerste helft kenmerkte zich door slordig voetbal van Zwammerdam-zijde en agressief en dynamisch voetbal van Soccer Boys zijde. De dames van VVZ wisten nauwelijks aanvallende impulsen te ontwikkelen en verloren vrijwel elke afvallende bal. Zodoende kwam er een terechte 2-0 ruststand op het bord, waar een grotere voorsprong voor de Bleiswijkse formatie mogelijk was geweest.

Een aantal omzettingen in de rust leidde tot beter veldspel van Zwammerdam in de tweede helft. Met name Karlijn van Dorp wist voorin meer gevaar te stichten. Soccer Boys echter wist de voorsprong uit te bouwen via een mooie corner die hoog het doel in krulde, 3-0. Niet lang daarna gevolgd door een goed uitgespeelde aanval, 4-0. Zwammerdam wist echter gelijk iets terug te doen. Uit een counter kwam de bal bij Karlijn van Dorp terecht, die de bal op weergaloze wijze diagonaal over de keepster van Soccer Boys wist te stiften. 4-1. Zwammerdam zette nu meer druk en nam alle risico’s. Vlak voor tijd wist wederom Karlijn van Dorp het net te vinden. Ditmaal door een wat gelukkige kopbal na een kluts met de verdediging en keepster van de tegenpartij. 4-2. In de laatste minuten werd er nog wel aangedrongen, maar deze keer zonder resultaat.

De uitstekend fluitende arbiter floot af met een 4-2 eindstand. Een terechte overwinning voor de ploeg uit Bleiswijk.

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management