VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 slaat in laatste minuut twee maal toe.

VVZwammerdam VR1 heeft een goede slag geslagen in de strijd om de tweede plaats (en misschien wel de titelrace) door met 3-2 te winnen van directe concurrent Soccer Boys VR1. Op Valentijnsdag wisten de Damse dames de liefde voor het voetbalspelletje op te brengen en leverden zij veel strijd. Coach Edwin van der Neut kon vandaag beschikken over een ruime selectie. Gezien de fysieke strijd die zou volgen geen overbodige luxe.

20150214 04 VVZ SoccerBoys 3-2 VR1
 Aanvoerdster Marjolein van der Post zet de grote lijnen uit op het middenveld.


Onder leiding van de debuterende scheidsrechter Bergshoeff, trapten de dames om 12.05 af. Soccer Boys trok gelijk het initiatief naar zich toe. Bij Zwammerdam was er te weinig aansluiting naar voren, waardoor er ruimte kwam op het middenveld voor de tegenpartij. Die wisten dit voordeel al snel te benutten. Een voorzet van de zijkant kon eenvoudig worden binnen geschoten, omdat een aantal verdedigsters van Zwammerdam vergaten mee te lopen. 0-1. Vervolgens ontwikkelde zich een pittige strijd op het middenveld en wist ook Zwammerdam een aantal goede kansen te creƫeren. Helaas zonder gevolg en zodoende was de ruststand nog altijd 0-1.

De tweede helft startte Zwammerdam gelijk fel en opende het een spervuur aan kansen, die soms op miraculeuze wijze werden gepareerd. Juist op het moment dat Soccer Boys de controle wist terug te pakken, counterde Zwammerdam zich naar de 1-1. Martine Koole wist de bal goed mee te geven op Anne Zuidam, die zonder aarzelen de bal in de touwen schoot. Het evenwicht was volledig hersteld en een spannende slotfase brak aan. Vlak voor tijd scoorde Soccer Boys VR1 op schitterende wijze de 1-2 en leek alle moeite voor niets te zijn geweest. De Damse dames lieten het er echter niet bij zitten en gaven veel druk op zoek naar de gelijkmaker. Ruim in blessuretijd wist Martine Koole weer een goede voorzet af te leveren op ditmaal Karlijn van Dorp. Deze schoot de bal knap diagonaal binnen (2-2). De tegenstander was duidelijk ontdaan en beklaagde zich over de ruime blessuretijd. Zodanig dat zij bij de aftrap niet scherp waren en Martine Koole weer wist door te breken. Voor de derde maal leverde ‘onze Messi’ weer een assist af. Voor de tweede maal kwam Anne Zuidam op het scorebord, met een vrijwel identieke goal als een minuut daarvoor.

Een zwaarbevochten overwinning tegen een goed en fysiek sterke tegenstander. Zoals de hashtag het al vermeld: strijden en winnen! #strijdenenwinnen

NB: de rest van de foto’s staan op onze Facebook-pagina: Voetbalvereniging Zwammerdam.

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management