VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 troeft ook Nieuwkoop af

Vorig week Zevenhoven VR1 (3-2) en deze week was Nieuwkoop VR1 voor de KNVB-beker aan de beurt. Op een zonnige na zomermiddag, Indian Summer, begonnen de dames van VVZwammerdam aan hun tweede bekerwedstrijd tegen en in Nieuwkoop. Voor Fleur Olsthoorn extra spannend omdat ze mocht strijden tegen haar tweelingzus Maartje.

20140913 Nieuwkoop VR1

Na het fluitsignaal zaten de vrouwen er meteen fel op. In de eerste vijf minuten schoot Martine Koole de bal dan ook strak in de touwen vanuit een prachtig ingedraaide hoekschop van Kirsten van Asselt, het was 0-1. Er werd goed druk gezet door de dames van VVZwammerdam (Pink Ladies in het nieuwe uit-shirt) en Damme creƫerde veel kansen maar de keepster van Nieuwkoop, die haar eerste wedstrijd speelde, zorgde ervoor dat ze er niet zomaar ingingen. Vlak voor rust scoorde desondanks Anne Zuidam de 0-2 (zie foto boven).

Een kwartier na rust maakte Thanisia Bijlsma haar eerste doelpunt voor VVZwammerdam, een klasse bal! Het was inmiddels wel duidelijk dat de dames van VVZwammerdam in Nieuwkoop de overhand hadden. Martine Koole pingelde, slingerde zich door de defensie en scoorde; het was 0-4. Het laatste maar zeker niet het minste doelpunt werd door Lisa Zuidam onberispelijk ingeschoten. Eindstand 0-5. Bedankt Nieuwkoop voor de sportieve wedstrijd. De volgende bekerwedstrijd is komende zaterdag tegen Siveo’60 in Zegveld. Wordt VR1 de winnaar in haar poule met 3 wedstrijden en 9 punten? That’s the question. De andere foto’s staan op onze Facebook-pagina.

De tussenstand in de poule is als volgt (woensdag a.s. spelen Nieuwkoop en Siveo tegen elkaar).

  1. VVZwammerdam 2-6
  2. SV Zevenhoven 2-3
  3. Siveo ’60 1-0
  4. Nieuwkoop 1-0

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management