VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 verliest van RVC’33

.
De vrouwen hebben donderdagavond in Reeuwijk-Dorp hun 1ste oefenwedstrijd van het seizoen met 2-1 verloren van zondag 3e klasser RVC’33 VR1. Een redelijk gelijk opgaande wedstrijd waarin RVC meer kansen had en keepster Daisy Streefland de kans gaf uit te groeien tot de vrouw van de match.

Er waren in ieder geval een paar een noviteiten: de nieuwe trainer Edwin v.d. Neut, het nieuwe roze-uittenue van VR1 (sponsor Gertjan UittenBogaart Transport), het uitstekende debuut van rechtsbuiten Thanisia Bijlsma (ex-ARC) en niet onbelangrijk na jaren 4-2-2 werd er nu gespeeld in een 4-3-3-systeem. Wat verder opviel? Dit was al de 5e oefenwedstrijd voor de dames uit Reeuwijk-Dorp. In dat soort voorbereidende zaken hebben we toch nog een weg te gaan in Damme.

20140904 DebuutRozeTenues

We kunnen in ieder geval vaststellen dat conditioneel onze vrouwen niet in problemen kwamen, in de 1 op 1 duels werd er meestal gewonnen, maar we verloren het nog duidelijk in het combinatievermogen en de linies die onvoldoende aansloten. Met in achtneming dat er werd gespeeld tegen een 3e klasser gewoon een meer dan nuttige oefenwedstrijd, waarbij fouten uit 1e helft in de 2e helft in ieder geval al niet meer werden gemaakt.

Zaterdag a.s. de eerste serieuze krachtmeting tegen Zevenhoven VR1 voor de KNVB-beker. We zien u graag im 12.00 aan de Spoorlaan. 
.

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management