VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 weer naar De Willy’s

.
Vorig jaar ontvingen onze dames de trofee van ‘het leukste team’. En terecht. De mooiste prijs die je kunt krijgen. Dit jaar wordt de concurrentie zwaarder. In deze tweede editie is het aantal deelnemende teams verdubbeld van 16 naar 32 teams. “Een prachtig aantal” volgens een van de organisatoren Erwin van Abel. Hij vervolgt: “Vorig jaar waren hier 16 teams uit diverse streken uit Nederland, zelfs uit Zwammerdam (wie kent het niet), en dat aantal hebben we dit jaar kunnen verdubbelen. Hier zijn wij als organisatie natuurlijk erg trots op”. Dit jaar komen in Wilbertoord een team uit Dokkum en Schinveld bij Maastricht erg gaaf’. Met teams uit Friesland, Noord – Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Limburg, Flevoland en Noord-Brabant geniet het toernooi ondertussen landelijke bekendheid.
20140524 DeWillys

Op 30 mei gaat de voetbalcamping open waar 26 van de 32 teams zullen overnachten. Later op de avond zal onder leiding van DJ Sjors een feestavond met het thema ‘Oranje’ voor de speelsters plaatsvinden. Op zaterdag 31 mei wordt er gestart met een gezamenlijk ontbijt om na een serie wedstrijden verder te gaan met een actief en sportief middagspel. Aan het einde van deze eerste dag zal er samen een smakelijk gegeten worden. ” ‘s Avonds gaat het dak eraf tijdens de tweede feestavond met in ieder geval 400 vrouwen en ditmaal onder leiding van feestband Random” aldus mede-organisator Heidi Willems.

Op zondag begint de dag weer vroeg met een gezamenlijk ontbijt, dit om te zorgen dat de winnaar van de 2de editie rond de klok 16.30 uur bekend is. Waarschijnlijk kunnen de teams moegestreden na een geweldig weekend naar huis.

De dames starten met de voorbereidingen maandagavond (26 mei) aanstaande om 20.00 uur. Er moet nog flink worden getraind, … dat begrijp u. Klik hier voor een sfeerimpressie naar de foto’s van vorig jaar.

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management