VVZwammerdam VR1

rsz vr1

Selectie 2018-2019

Kirsten van Asselt Jesca de Jong Deborah van der Mer Gwyneth Wolfert
Martine Koole Marjolein van der Post Lisa Zuidam Suzanne v.d. Voorst
Leonie Uittenbogaart Zita Vis Froukje Verburg Maaike van Eijk
Manouk Sloothaak Karlijn van Dorp Quinty Scheer Sietske Hoogeveen
Elske de Pater Kim Klein  Jaimy Jongeneel  Lianne Angenent
      Marieke Angenent
20121229 Banner GoodLookingBanner Uittenbogaartbanner de limes 220x70.fw
Begeleiding:
Trainer: Patrick van der Meer
Leider: Partick van der Meer
Aanvoerdster: Gwyneth Wolfert
Vlagger/Correspondent Simon Oosterbeek
Trainingstijden:
Maandag: 20:00 – 21.30 uur
Woensdag: 20:00 – 21:30 uur

VR1 pakt punt tegen koploper

.
Evenals de mannen pakte ook VR1 vandaag een punt tegen de koploper. In dit geval was de tegenstander vv Woubrugge VR1. Lange tijd keek Damme aan tegen een 1-2 achterstand, maar in de laatste minuut van de wedstrijd verzilverde Debora van der Meer een strafschop. Niet ten onrechte, zeker het laatste half uur zwoegden de vrouwen als altijd. Het zou, het moest en het gebeurde uiteindelijk.

002 VVZWOU 2 2 Kopie

  

 

Voordat de wedstrijd echter kon beginnen waren al genoeg problemen. Aanvankelijk werd de wedstrijd verplaatst naar 14.30 uur en vervolgens toch maar weer terug naar 12.00 uur. Verwarrend. Uiteindelijk bleek pas na het 30ste belletje een scheidsrechter bereid te fluiten. Terecht, … want als man moet je behoorlijk sterk in je voetbalschoenen staan om 22 dames aan te sturen. En daar hebben we er kennelijk niet zoveel van in Aarlanderveen en Zwammerdam. De vrouwen spelen immers om de promotie naar de 3e klasse. De meeste mannen hebben al moeite genoeg met 1 vrouw. Scheidsrechter Van Jaarsveld wilde uiteindelijk deze uitdaging wel aan en eerlijk is eerlijk hij weerde zich dapper. Hij liet zich door de 22 vrouwen zeker niet intimideren, … integendeel.

Eenmaal op het veld kwamen we achter een heel ander fors probleem: ook Woubrugge speelt (net als SEV) in het groen. Reserve-shirts bleken echter niet voor handen! VR1 heeft helaas geen chique sponsors die ook voor lichtblauwe-uit-shirt hebben gezorgd. We vonden nog wel ergens 13 zwarte inloop-shirtjes, terwijl het team met 5 reservespeelsters op de bank zat. De dug-out als kleedkamer bij iedere wissel. En toen bleek dat de scheids in het zwart liep, waar zie je dat nog, en ook voor de scheids was geen reserve-tenue beschikbaar. Ongelooflijk, maar waar …. om klokslag 12.00 uur begon de wedstrijd precies op tijd.

In de 1e minuut knalde de spits van Woubrugge al op de lat boven keepster Daisy Streefland. Daarna waren de dames in ieder geval wakker. VVZwammerdam kwam steeds beter in het spel, maar na een kwartier keken de vrouwen toch tegen een 0-1 achterstand aan. Daarna schoot Kirsten van Asselt op de paal, Martine Koole op de lat en Anne Zuidam vrij voor de keepster toch nog naast. Met de rust dus een 0-1 achterstand.

Na rust werd weer vol op de aanval gespeeld en nu lukte het Anne Zuidam gelukkig wel de keepster te verschalken en brak ze het ijs. Net als afgelopen woensdag voor de beker tegen SEV VR1 scoorde ze weer in de 55ste minuut. Maar helaas binnen een paar minuten maakte Woubrugge alweer de 1-2. Vaak net even te weinig concentratie en vervolgens moest er weer een inhaalrace worden uitgevoerd. En dan blijken onze vrouwen mentaal toch ijzersterk. Geen wonder dat geen enkele scheidsrechter, behalve de heer Van Jaarsveld het aandurft. Met een verbetenheid die zijn weerga niet kent en achterin spelend 1 op 1. Eigenlijk is iedere wedstrijd in deze promotieklasse een bekerwedstrijd!

VVZwammerdam liet bij vlagen goed voetbal zien, maar door de 1 op 1 achterin kreeg Woubrugge ook een paar uitstekende kansen. Keepster Daisy Streefland bewees echter dat ze ‘the woman of the match’ was. Juist in de 1 op 1 situaties was ze de aanvalsters van Woubrugge steeds weer de baas. Vervolgens in het laatste kwartier talloze blessures door de vermoeidheid. Karlijn van Dorp pingelde zich door de verdediging in de 97ste minuut en werd genadeloos onderuit gehaald. Een terechte strafschop. Debora van der Meer achter de bal. Voor de kenners ‘een Johan Neeskens –strafschop’ en de terechte 2-2 tegen de koploper. We moeten nog naar Woubrugge, dat wordt weer een fantastisch wedstrijd. Volgende week echter tegen Rijnvogels UIT.
.
001 VVZWOU 2 2 Kopie
.
003 VVZWOU 2 2 Kopie
.

005 VVZWOU 2 2 Kopie
.
006 VVZWOU 2 2 Kopie
.
004 VVZWOU 2 2 Kopie
.
007 VVZWOU 2 2 Kopie
.
008 VVZWOU 2 2 Kopie
.
009 VVZWOU 2 2 Kopie
.
010 VVZWOU 2 2 Kopie
.
011 VVZWOU 2 2 Kopie
.
012 VVZWOU 2 2 Kopie
.
013 VVZWOU 2 2 Kopie
.
014 VVZWOU 2 2 Kopie
.
015 VVZWOU 2 2 Kopie
.
016 VVZWOU 2 2 Kopie
.
017 VVZWOU 2 2 Kopie
.

018 VVZWOU 2 2 Kopie

 

Overige verslagen

Programma VR1

unemployment tax management