Voorbeschouwing VVZ – SVA

Zaterdag 7 oktober 2023 heten wij spelers en supporters van s.v. Aarlanderveen (1.205 inwoners) van harte welkom op ons sportcomplex voor de derde competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024. We hebben lang moeten wachten op deze derby tegen ‘de Veners’ voor het ‘echie’. Aarlanderveen werd kampioen in 2018/2019 van de 4e klasse A en net in dat seizoen degradeerden wij uit de 3e klasse A.

Het zou dus maar zo kunnen zijn dat we op 19 maart 2011 voor het laatst tegen elkaar hebben gespeeld voor de competitie. Dat was toen in Aarlanderveen. In de tijd dat sv Aarlanderveen & VVZwammerdam een gezamenlijke VR1 hadden en die in datzelfde seizoen kampioen zou worden. Inmiddels heeft sv Aarlanderveen ook een eigen supermooi kunstgrasveld. Daar kunnen we tijdens de heenwedstrijd van genieten op zaterdag 2 maart 2024.

In de KNVB-beker bleven de beide ‘groene’ elftallen ongeslagen. A’veen plaatste zich voor de 2e ronde. Damme bleef ook ongeslagen, maar werd helaas 2e in de poule. Maar in de competitie werd die goede trend niet doorgezet: Aarlanderveen verloor afgelopen twee weken met 0-4 van RKDES en 4-1 van Soccer Boys. Zwammerdam verloor met 0-3 van BSC’68 hier aan de Spoorlaan en speelde vorige week verdienstelijk 3-3 bij DoCos in Leiden.

Beide ploegen zullen super gemotiveerd zijn om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. En dat is dan toevallig op deze zaterdag ook nog eens een derby. Daarnaast gaan we ook onze doelman, Maico du Chatinier, van afgelopen seizoen weer ontmoeten. Maar er is een klein verschil: Carmen & Maico zijn inmiddels vader en moeder geworden van dochter ‘Yara’. Van harte gefeliciteerd.

Wij wensen u een prettige wedstrijd en betalen aan de bar doen we deze zaterdagmiddag met muntjes. Het wordt naar verwachting 21 graden. #Enjoy

Scheidsrechter is de heer C. Bosschieter – DJ van dienst is Jeffrey

 

unemployment tax management