Voorbeschouwing Stolwijk – VVZwammerdam

‘Inmiddels hebben jullie 9 punten achterstand op kampioen SCH’44’. Een normale vervolgvraag in onze Damse kroeg Bloom afgelopen woensdagavond is dan: ‘Waar hebben jullie die essentiële punten eigenlijk laten liggen?’ Nou tegen WDS, SV Gouda en Cabauw. ‘Okee, ploegen uit het linkerrijtje?’ Nee, nee, de nummers 9, 10, en 12 van het rechterrijtje, net boven de onderste ploegen op nummer 13 en 14. ‘Ook bijzonder! En wie is nummer 11?’ Dat is vv Stolwijk en daar moeten we toevallig zaterdag aanstaande tegen. ‘Ha, ha, dan weet ik genoeg’. Zullen we wedden om een Warsteiner van niet?

Het gaat nog ergens over zaterdagmiddag: wij willen en moeten 2e blijven. Stolwijk moet winnen om WDS (ook uit 1948) voor te blijven. WDS gaat zaterdag naar VEP die weinig meer te winnen heeft, waarschijnlijk een plichtmatig partijtje voor de mannen uit Woerden. Stolwijk moet met de kennis van vrijdagavond dus winnen om niet rechtstreeks te degraderen. VVZwammerdam moet winnen om 2e te blijven. FC Perkouw speelt thuis tegen SCH’44 die al kampioen is. De FC zal alles op alles zetten om die 2e plek te pakken en hoopt dat Stolwijk uit zijn slof schiet tegen Damme, al was het maar om geen stuivertje te wisselen met WDS.

Kortom trainer Van der Zee en zijn mannen kunnen niet zomaar over zich heen laten lopen en uw verslaggever wil die Warsteiner wel graag winnen. Zo eenvoudig is het op papier c.q op deze website. Succes jongens! In ieders belang!

unemployment tax management