Nobody said it was easy! Voorbeschouwing

We zitten in een heerlijke klasse, laten we daar vooral van genieten in dit post-corona seizoen. Het is niet makkelijk nog verder te reiken dan dat we momenteel al doen. Vanavond om 20:00 uur tegen Nicolaas Boys uit Nieuwveen weer een finale. De groen/zwarten staan op 9 punten van de groen/witten op een verdienstelijke 7e plaats. Uit speelden we nipt 0-0 dankzij onze doelman Bartjan Pfaff, die in de laatste minuut een strafschop klemvast pakte.

Nicolaas Boys doet het de laatste wedstrijden redelijk goed: gewonnen van VEP (3-1), van Bodegraven (5-0) en gewonnen bij Linschoten (1-2). En verloren bij Woerden (3-1) en verloren thuis van SCH’44 (0-2). Maar dat is natuurlijk geen schande. De nacompetitie (een 4e plek) is nog wel voor hen in beeld, maar dan moeten ze niet teveel punten meer laten liggen. Laten we ze niet per ongeluk in het zadel helpen vanavond want ze moeten o.a. ook nog tegen Alphense Boys en Sportief. Woerden speelt vanavond bij Bodegraven en SCH’44 ontvangt thuis het altijd lastige Siveo’60.

Coldplay zong het al in fantastische nummer ‘The Scientist’ (uit 2002): Niemand zei dat het makkelijk zou worden (Nobody said it was easy, … No one ever said it would be this hard). 

 

unemployment tax management