Jozef Kindt krijgt een lintje

Onze Jozef heeft terecht een lintje gekregen. ‘Dat had allemaal niet gehoeven’, je hoort het Jozef maar zo zeggen. Maar gelukkig was de Koning niet gevoelig voor zijn bescheidenheid.
.
.
Jozef Kindt was o.a. negen jaar voorzitter van VVZwammerdam (tot 2011). Daarnaast zet hij zich al jaren in voor de bouw van meer woningen in het dorp. Hij wordt door de gemeente gezien als ‘grote inspirator in het hele traject tussen dorp en gemeente’. Hij heeft Ipse de Bruggen kunnen overtuigen grond beschikbaar te stellen voor woningbouw. Hij houdt zich ook bezig met de perikelen rondom de multifunctionele accommodatie (MFA) in Zwammerdam. “Het belang van kleine kernen sneeuwt vaak onder in Nederland. De wet van de grote aantallen geldt vaak. De gemeente wil hier nu bouwen, maar het gaat om vijf tot tien woningen per jaar. Dat is nog steeds veel te weinig. Mijn strijd is nog niet gestreden, ik ga door tot het einde.”

Zo stond het in het AD op maandag 26 april. Gelukkig stuurde de krant ook nog een fotograaf, die een prima foto maakte (dank) van onze oud-voorzitter. Jozef laat verder wat in het midden wat precies het einde is. Voorlopig is nog van niets de finish in zicht. Dat is dus eigenlijk voor ons goed nieuws 😉  Jozef van harte met deze mooie decoratie, het is je meer dan gegund.

unemployment tax management