Fonds Alphen ondersteunt ons met 5.000 euro

Fonds Alphen en omstreken steunt jaarlijks maatschappelijke initiatieven in Alphen a/d Rijn en omgeving. Het afgelopen jaar (2020) ondersteunde het met ruim € 220.000,- initiatieven die ervoor zorgen dat verenigingen en stichtingen allerlei projecten kunnen opstarten/uitvoeren op het gebied van kunst, cultuur, maatschappij, onderwijs, gezondheid en sport. Bij ons werd het lichtplan net over de drempel getild van 2020/2021. Op zaterdag 9 januari 2021 om exact 17:00 uur gingen alle 48 lampen (acht per mast) aan. Een prachtig moment voor ons. Fonds Alphen heeft ons ondersteund met € 5.000 euro. Rond 25% van de totale kosten. 

Het duurde allemaal eventjes, de bestaande masten moesten opnieuw worden gekeurd en de 48 lampen werden per stuk, via de computer ‘uitgelijnd’ hoe ze samen onze kunstgrasmat optimaal moesten verlichten. Het licht kent drie standen (sfeer, trainen en wedstrijden) en je kunt de twee helften van het veld ook ieder apart verlichten. Handig.

Het is niet de eerste keer dat Fonds Alphen ons een handje helpt. Zo kan en mag je één keer per vijf jaar een aanvraag doen. We hebben, als vereniging, dat eerder gedaan zoals ‘de aanbouw’ in 2006 (twee extra kleedkamers, ballenhok en Commissiekamer) en in 2015 bij het aanleggen van het kunstgras op Veld 2.
.

.
We zouden ook de andere verenigingen in Zwammerdam willen oproepen, maak gebruik van de mogelijkheden van dit prachtige fonds! Het stimuleert enorm als je een plan maakt en weet dat er meer dan een steuntje in de rug op je ligt te wachten. Voor informatie over ‘Fonds Alphen en omstreken’ kun je contact op met Kirsten Renaud, secretaris, telefoon: 06 –10 – 410567 en natuurlijk moet er aan allerlei randvoorwaarden (lees: formaliteiten) worden voldaan. Maar dat is ons al een paar gelukt. Kijk op de site: www.fondsalphen.nl

unemployment tax management