Aanvullende COVID-19 maatregelen vanaf 4 november

Vanaf 4 november 2020 geldt: er mag alleen door de jeugdteams op normale wijze worden geoefend. Senioren alleen in groepjes van 2 op 1,5 meter afstand. Kleedkamers en kantine zijn gesloten en ook toeschouwers zijn nog niet welkom. Ook de spullen blijven buiten. Sorry, … er is een Plan B. Lees hieronder het ‘Van de Voorzitter’.

Hieronder ouder nieuws!!

Gelukkig mogen we nog voetballen, maar bovenop en deels in plaats van de eerdere maatregelen gelden tot met met dinsdag 20 oktober de volgende aanpassingen. De maatregelen beogen groepsvorming en verkeersbewegingen te reduceren.

• Het complex is alleen geopend om te sporten (trainen of wedstrijden) en alleen toegankelijk voor sporters,  trainers, begeleiders en scheidsrechters gedurende hun eigen wedstrijd of training. Dus niet voor toeschouwers/ouders;
  • Chauffeurs van uitspelende jeugdteams mogen, als uitzondering, wel als toeschouwer op het complex aanwezig zijn;
  • De kantine is gesloten. Toiletten zijn beschikbaar;
  • Alle bezoekende teams melden zich een half uur voor de wedstrijd met een deelnemers- en chauffeurslijst in de bestuurskamer;
  • Elk team dat een wedstrijd speelt, krijgt op aanwijzing van de bestuursdienstmedewerker twee kleedkamers toebedeeld, elk 6 of 8 personen maximaal tegelijk; maximaal 2 spelers tegelijk onder de douche;
  • Na de wedstrijd of training wordt na het douchen en omkleden de accommodatie direct verlaten;
  • De aanwijzingen van de bestuursdienstmedewerker (geel hesje) zijn bindend;
  • Speelt je team een uitwedstrijd kijk dan even op de site van die vereniging wat er specifiek is geregeld. In elk geval kun je er niet als toeschouwer heen. Als je met elkaar in de auto reist, gebruik dan altijd een mondkapje.
  • Pers en media kunnen op voorafgaande afspraak op het complex worden gefaciliteerd (NOC*NSF-richtlijn).

Het bestuur rekent op uw medewerking. Het actief zelf kunnen sporten staat even centraal. Hieronder staan de eerdere maatregelen op de bovenstaande aanvullende.