Jeugd Algemeen

121118 GroeneSmurfen
 
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. We hebben in het seizoen 2013-2014 weer mini-welpen gehad (4-6 jaar, foto hierboven) en alle pupillencategorieën kunnen vullen. Meisjes voetballen bij ons tussen de jongens en dat kan prima. We trainen, voetballen, vieren Sinterklaas, hebben een jeugdkamp, toernooien en gaan zo nu en dan naar Excelsior of Feyenoord en tot vorig seizoen bij FC Utrecht Vrouwen kijken, waar onze talenten Lucas Woudenberg en Sabine Verheul spelen of speelden. Sinds het seizoen 2013/2014 werken onze jeugdopleiding samen met SV Aarlanderveen. Daarom hebben we dat seizoen zowel een B1 als B2 (Zwammerdam/Aarlanderveen-Combinatie verder bekend als Z.A.C. B1 en B2) gehad.
Het seizoen 2014-2015 zijn wederom alle pupillencategorieën gevuld en ook alle junioren. Nu geheel op naam van VVZwammerdam, maar mogelijk gemaakt door de overkomst van enkele spelers van SV Aarlanderveen.
Lars van Halteren van De Complete Techniek is momenteel de jeugdcoördinator en voel u vrij bij vragen contact met ons op te nemen. We hebben een jeugdplan en dat neemt hij graag met u door. Lid worden? Klik hier
unemployment tax management