Peter Kremer schrijft …

Het seizoen zit er weer op en is voor VVZwammerdam goed afgelopen. Alle drie de seniorenteams zijn rond plaats acht op de ranglijst geĆ«indigd. Dit is zeker knap met het beperkte aantal spelers waar we het dit seizoen mee moesten doen. En … het is inderdaad niet allemaal zonder horten en stoten gegaan, daar weten Luke en Niels alles van.

We hadden in september afgesproken dat het tweede en het derde (2+3=5 ) de klus gezamenlijk op zouden gaan pakken en als je over het hele seizoen terugkijkt is het allemaal redelijk verlopen. Natuurlijk heeft het ook wel eens gebotst tussen de trainer en de aanvoerders, maar dat hoort er volgens mij ook een beetje bij. Ik heb het de laatste bijeenkomst nog aangegeven dat het niet om mijn persoontje gaat maar om het belang van VVZwammerdam als vereniging.

Wat ik toen aangaf, dat we niet wilde degraderen met het 2e is gelukkig gelukt. Ik wil langs deze weg nog een noodoproep doen aan de spelers die er over denken om te stoppen, mannen alsjeblieft denk aan onze club, het kan toch niet waar zijn dat wij komend seizoen nog maar twee seniorenteams op kunnen stellen, mannen nogmaals blijf je cluppie trouw.

Ik wil langs deze weg ook Stefan en Teus senior bedanken voor hun inzet en natuurlijk onze reserve-vlagger Adri Jansze. Ook wil ik Rob bedanken voor het afgelopen seizoen. De samenwerking was helemaal top. Rob veel succes bij je nieuwe club AVV Alphen. Erwin jij ook bedankt dat wij af en toe jouw jongens mee mochten nemen.

Allemaal een hele fijne vakantie en hopelijk kunnen we het seizoen 2018-2019 starten met drie seniorenteams!

Met vriendelijke groet,

Peter Kremer

Noot redactie: bovenstaand een foto van het whiteboard met een klein deel van de berekeningen die iedere donderdagavond moesten plaatsvinden tussen Rob, Peter, Luke/Niels en Erwin. Respect mannen, … je leert elkaar echt kennen als het lastig wordt.