Geweldig Familie-Toernooi 2018

.
Door omstandigheden was het toernooi wat anders dan anders. Ploegen konden zich niet van te voren aanmelden. Kijk maar of je zin hebt! ‘De organisatie’ was er mentaal op voorbereid dat niemand zou komen. Maar niets was minder waar: er waren 10 ploegen met totaal 50 spelers (jongens en meisjes gemengd) en ongeveer 30 toeschouwers.

Dus eigenlijk gezellig druk in onze kantine. Achter de schermen moesten we even improviseren omdat we ook niet precies wisten welke vrijwilligers zouden komen opdagen. Dat was een extra uitdaging. Noem het zelforganisatie. Niet zenuwachtig worden en erop vertrouwen dat de juiste mensen komen om het toernooi in elkaar te zetten. We hadden gerekend op maximaal 8 teams, dat leek een goede gok. Maar vlak voor sluitingstijd toch nog een ploeg en daarna nog één waardoor we er ineens 10 hadden. Dennis riep net op tijd 2 poules van 5 teams … dus! Gelijk weer achter de computer. Derk, onze automatiseerder, kwam toevallig ook voorbij, …. konden we alsnog de nieuwe poule-indeling ter plekke printen inclusief de spelleiders-briefjes: Geen scheidsrechters meer, dat is zo 2017! Je leest het goed. Het werd drukker en drukker, achter de bar werd er spontaan meegeholpen. Met een kwartier vertraging verliep alles verder vlotjes. En na afloop kregen de beide finalisten taart met de boodschap: ‘Je mag zoveel eten dat er voor de andere mensen in de kantine ook nog wat overblijft’. Zelfs dat lukte! Met dank aan aan Hans, Rien, Marjolein, Simon en alle anderen die net even op tijd bijsprongen. 

Volgend jaar gewoon een Familie-Snack-Toernooi op 2e Paasdag: voetbal als tussendoortje (snack) met taart. Foto’s volgen op onze Facebook-pagina. Geen Facebook? Klik links boven in deze site en kijk toch stiekem even mee.

unemployment tax management