Mike Slottje over naar Damme (1 april)

TAVV
ziet Mike Slottje vertrekken aan het einde van het seizoen naar Zwammerdam. De overstap is pikant omdat zijn broer Niels trainer is van TAVV. De 25-jarige Alphenaar Slottje speelde al eerder bij Ter Leede, Jodan Boys en Koudekerk en voetbalde in het verre verleden ook voor Alphense Boys en ARC.
‘Eerlijk gezegd heb ik me verbaasd dat Donny van der Neut is gehaald. Hij speelt immers op mijn plek. Zwammerdam had plotsklaps een vacature op 10, dus is het logisch dat de voorzitter mij benaderde. De wedstrijden van Koudekerk tegen Zwammerdam waren altijd wel stevige derby’s. Ik ken de weg dus wel naar de Spoorlaan en kom daar in een jonge ploeg met bijna alleen maar spelers uit de eigen jeugd. Alleen de spits en topscorer Daniël van Leeuwen komt van Alphia. En niet onbelangrijk: ik hield een goed gevoel over aan het gesprek met de nieuwe trainer van Zwammerdam’.