Familie-snacken op 2e Paasdag

.
Het is niet eenvoudig een Familietoernooi 2018 te organiseren, we hebben het allemaal druk en iedereen heeft al een ‘van plan’ voor het Paasweekend. Maar er zijn toch ook signalen van spelers (meisjes en jongens) van o.a. de JO11 die natuurlijk graag willen voetballen. We gaan een light-versie doen conform de spelregels zoals we dat altijd al deden:
.

  • JO09 – spelers tellen voor 6 punten per goal
  • JO11 – spelers tellen voor 5 punten per goal
  • JO13 – spelers tellen voor 4 punten per goal
  • JO15 – spelers tellen voor 2 punten per goal
  • De overige spelers zoals  JO17, JO19, senioren, vrouwen, veteranen en 40+ spelers tellen allemaal voor 1 punt per goal. Doelstelling is helder: laat onze jongsten schitteren en dus scoren.
    .

We spelen een Familie-snack-toernooi (voetbal-als-tussendoortje) op maandag Tweede Paasdag 2 april vanaf 13.30 uur en we verzamelen op 13.00 uur bij de kantine: complete team (4 tegen 4) op een kwart van het kunstgrasveld en met alle andere aanwezigen, dus kom, maken we gelegenheidsteams. Je hoeft geen lid te zijn van Zwammerdam. Iedereen kan zijn vriendje/vriendinnetje meenemen! We zijn per slot van rekening één grote groene familie. We kijken wie er zijn en organiseren een toernooi tot maximaal 16.00 uur, … daarna drinken we wat en wacht alle deelnemers een stukje van de traditionele taart met ons logo erop van Bakkerij Blom. En rond 17.00 uur ronden we af zodat iedereen weer op tijd thuis is. Maak elkaar gek en zorg dat je er om 13.00 uur bij bent op 2e Paasdag!


                       een foto uit maart, precies vijf jaar geleden

 

unemployment tax management