Voorbeschouwing Blauw-Zwart tegen Groen-Wit

.
Bij een gelijkspel van Kagia tegen DWO zou VVZwammerdam beide ploegen op de valreep nog kunnen achterhalen en op een gedeelde 6e plaats komen met 16 punten uit 12 wedstrijden. Het elftal van Rob de Lange moet dan wel winnen in Wassenaar, op bezoek bij Blauw-Zwart. Daarmee zou ‘Damme’ een sterke december-maand passend afsluiten en zichzelf ook nog eens belonen met een goede klassering voor de 2e periode. Eerder werd in december al met 1-6 gewonnen van Koudekerk, terwijl afgelopen zaterdag het hoger geklasseerde FC Oudewater eraan moest geloven: 3-2. Grote man aan Zwammerdamse zijde was routinier Daniel van Leeuwen, die de volledige productie van zijn ploeg voor rekening nam. ,,Achterin stonden een paar grote, sterke kerels en dat ligt me wel, er lekker in kleunen’’, klonk de maker van de valse hattrick nuchter.

Overigens is VVZwammerdam gewaarschuwd voor Blauw-Zwart. Die ploeg, met onder meer Arthur Schriebroek (Docos, Voorschoten ’97) en Bas Conradi (Valken ’68, Voorschoten ’97) in de gelederen, stond na zeven duels even puntloos als troosteloos onderaan, maar won inmiddels vier keer op rij en is daardoor opgerukt naar de negende plaats, nog net onder VVZwammerdam.

We blijven desondanks dromen van een gedeelde 6e plaats om lekker de winterstop in te gaan en zaterdagavond een mooi feestje te bouwen bij 10 jaar Helemaal Top
.

unemployment tax management