Programma SC Heerenveen – Vitesse

Op de verjaardag van VVZwammerdam, zondag 22 oktober, gaan we met 75 in het groen-wit getooide supporters supporters van Lucas Woudenberg naar de wedstrijd SC Heerenveen – Vitesse. Het tijdschema volgt hieronder. (Het verslag staat inmiddels op onze Facebook-pagina).

13 uur vertrek bij VVZwammerdam van 1 touringcar (59 personen incl. chauffeur) en 3 personenauto’s met elk 4 personen aan boord. Een personenauto met 4 passagiers komt van elders en gaat rechtstreeks naar Heerenveen. De chauffeurs en het grootste deel van de passagiers in de auto’s zijn bekend bij de reisleiding (Richard Niesing). Ter plekke moeten we bekijken wie nog aan welke auto wordt toegevoegd, omdat we niet over het maximum-aantal passagiers heen kunnen uiteraard. Tickets en parkeerkaarten gaan mee met de chauffeurs.

16 uur: ontvangst met koffie en thee in de speciale ontvangstruimte voor VVZwammerdam in het Abe Lenstrastadion.

16.45 uur aanvang wedstrijd. We zitten bij elkaar op de Oosttribune (denk aan wind en regen!)

17.30 – 17.45  uur:  rust, die we kunnen doorbrengen in de speciale ontvangsruimte. Andere drankjes dan thee en koffie kunnen ter plekke worden aangeschaft met muntjes รก 2,30 euro.

17.45 – 18.30 uur: de tweede helft.

18.45 – 20.30 uur: napraten in de ontvangsruimte.

20.30 – 23.00 uur: terugreis naar Zwammerdam

Voor heen-en terugreis zijn er belegde broodjes, water en frisdrank vrij te verkrijgen in de bus. Voor de autoreizigers zijn er lunchpakketten. Voor alcoholische dranken (enkel in de bus) wordt 1 euro per stuk gerekend (munten zijn te koop in de bus).

Het noodnummer of voor inlichtingen: 0613523644 (Richard) of 0623571042 (Jozef)