VVZwammerdam 2

rsz 2e

Selectie 2018-2019
Bas Verduijn Derk Peters Sjoerd van Vliet  
Chris van Riessen Chris Peters Stork Drexhage   
Joop Slotboom Alois Kremer Mees van Zoest  
Teus de Bruijn Corne de Bruin Mike van Jaarsveld   
Logo OkayColor NieuweLogo Wooning
Begeleiding:
Trainer: Peter Kremer
Leider: Stefan Jansze
Aanvoerder: Teus de Bruijn
Vlagger: Adrie Jansze
Trainingstijden:
Woensdag 20.00 – 21.15 uur
Donderdag 20.00 – 21.15 uur

2e start met mooie overwinning


Door wat technische problemen (een bug) met de website deze week is dit verslag even blijven liggen, excuses. 

Na een seizoen in de 2e klasse, nu weer terug in de 3e klasse. Het 2e mocht afgelopen zaterdag (7/9) aantreden tegen Hazerswoudse Boys. Het werd een genoeglijke 2-5 overwinning, na een 2-3 ruststand.

01 HazerswoudseBoys-VVZwammerdam2 5 Kopie
Mats als vanouds, na zijn ‘ontgroening’, in het groen

Na een goede start met als gevolg een 1-0 voorsprong (goal Mats Klijn, assist Reijer Peters) liet de ploeg de tegenstander terug in de wedstrijd komen met een 2-1 achterstand als gevolg. Maar door een goal van Reijer en een eigen goal gelukkig toch nog twee minuten voor rust een 2-3 voorsprong. Een beter moment kun je niet hebben.
.
In de tweede helft werd op een degelijke manier gespeeld met het creĆ«ren van een behoorlijk aantal kansen en weinig tot niks meer weggeven en als dat dan toch gebeurde (een keer of twee) greep keeper Ferry uitstekend in. Nu scoorde Reijer op aangeven van Mats en maakte Wouter Hoogendoorn een prachtige goal met een lob over de keeper als slotaccoord. Assist was van Gerald van Asselt.
.
Er valt nog wel wat werk te verzetten, maar potentie is er voldoende binnen deze groep, maar dat hadden ze al laten zien tijdens de KNVB-beker. Door blessures en vakanties was de ploeg overigens verre van compleet. Met dank aan Maarten Cave, Bas van Mastwijk en Roeloef Veenstra uit het 5e voor hun medewerking. Meest markante moment van de wedstrijd was ongetwijfeld de invalbeurt van Bas van Mastwijk. Binnen twee minuten twee gele kaarten. Wij vermoeden hier een clubrecord. Het 2e eindigde de wedstrijd dus ook nog eens met 10 man. 

02 HazerswoudseBoys-VVZwammerdam2 5 Kopie                     Derk speelde een agressief potje met rugdekking van Gerald

03 HazerswoudseBoys-VVZwammerdam2 5 Kopie                                                           Voetbal is ballet

04 HazerswoudseBoys-VVZwammerdam2 5 Kopie                                                  Maarten gebruikt zijn hoofd
.

unemployment tax management