Selectie 2019-2020

Woensdag20.00 – 21.15 uur
Donderdag20.00 – 21.15 uur

VVZ 2 wint eerste oefenwedstrijd

Na de mooie overwinning van het eerste afgelopen dinsdag tegen Bodegraven voor de beker, was het donderdagavond de beurt aan het tweede om de groene grasmat te betreden. Tegenstander was VEP 2 uit Woerden, een tweedeklasser die vorig seizoen zelfs nog eerste klasse speelde. Uiteindelijk stapten de mannen van trainer Gerben van der Neut met een mooie 3-0 overwining van het veld. De basis bestond uit de volgende spelers: Niels (Lodder), Derk, Rene, Joop, Dennis, Thom, Niels (Koolwijk), Nick, Jordy, Wout en Reijer. In de tweede helft werd Derk vervangen door Roy (van Raamsdonk) en Joop door Jeroen. Doelpuntenmakers waren Wout (kopbal uit een corner van Jordy), Reijer (na een fraaie opening uit een vrije trap van Dennis) en Jordy (wederom na een fraaie opening, ditmaal van Derk). Al met al een prima week voor de selectie die zaterdag voortgezet wordt met wedstrijden tegen Rijnstreek 1 (oefenen) en Capelle 3 (beker).