Nick en Reijer maken debuut

Afgelopen nacht hebben Nick van den Berg (middenveld) en Reijer Peters (linksbuiten) hun debuut gemaakt in het 1ste van Bellingham United. Nick heeft de laatste 25 minuten meegedaan en Reijer het laatste kwartier. Helaas hebben de Hammers verloren van 1-2 en is de Cross Border Cup naar Canada gegaan.

We hebben begrepen, van de eigenaar van de club via Facebook, dat ze beiden zeer behoorlijk hebben gespeeld en vooral gevaarlijk waren voor de goal, maar helaas niet tot scoren konden komen. Nick schoot in de laatste minuuut net over de deklat. En Reijer gaf net daarvoor een prima assist op aanvoerder Brendan Quilici. Maar de uitstekende keeper van Khalsa SC liet zich niet verschalken. De ervaring leert dat foto’s en verslag bij BUFC altijd wat later verschijnen op de site. We houden jullie op de hoogte. Via de Whatsapp bereikte ons het bericht dat Reijer het Amerikaanse volkslied wel erg mooi vond klinken en zoals hij al vaker schreef de afgelopen twee weken: ‘de keepers zijn hier ontzettend goed’. 

Ze moeten nog twee wedstrijden voor het eind van de competitie: komende zaterdag de uitwedstrijd tegen Vancouver Thunderbirds. The Hammers staan gedeeld 1ste (met een minder doelsaldo), het is dus spannend. Onderstaand even de tweets die we vannacht van Internet hebben geplukt.

20130708 BUFC

unemployment tax management