VVZwammerdam draagt haar steentje bij

.
Recht op het doel af (R.O.H.D.A) won maar liefst met 5-1 van de mannen uit Zwammerdam. Rohda wilde tijdens de derby geld ophalen voor de bouw van twee kleedkamers. Een mooie actie: ‘Draag je steentje bij’. Dat heeft Damme in ieder geval gedaan, de locale DJ moest vijf keer opstaan om de goals muzikaal te omlijsten en zo de feestvreugde tot een hoogtepunt te brengen.

20130413 Rohda76 VVZwammerdam
                    VVZwammerdam 1 gaf zich in Bodegraven al snel over

Aanvankelijk leek Damme iets anders van plan toen Toine Kremer al in de 2e of was het toch de 1e minuut schitterend de bal over de keeper lepelde 0-1. Maar al snel werd duidelijk dat we helemaal niet kwamen om het feestje te verstoren. Rohda trok langs de flanken flink van leer. En het was een kwestie van tijd of de goals zouden vallen. De een was nog mooier dan de ander en zo stond het met de rust al 3-1. Wel vier prachtige goals, dat wel.

De talrijke supporters uit Zwammerdam, die financieel in ieder geval wel hun steentje hebben bijgedragen aan de collega’s uit Bodegraven, hadden graag gezien dat de 2e helft uit een ander (bier)vaatje werd getapt. Maar achteraf hadden we beter gelijk aan de loterij kunnen beginnen. Hadden we nog iets gewonnen. Rohda ’76 bakte er de 2e helft ook niet veel meer van, maar Damme verhoogde de feestvreugde door nog wat extra weggevertjes. 5-1 dus!

Jongens. … kom op, wij willen in die 3e klasse blijven!!!! Twee thuiswedstrijden voor de boeg: BSC (20/4) en Oegstgeest (4/5), dan maken wij er weer een feestje van, waaraan ieder zijn steentje MOET bijdragen. Bijgaand de link naar een kleine 30 foto’s.
.

unemployment tax management