Brilstand voor het 1ste tegen Ariston ’80

.
VVZwammerdam begon in Delft voortvarend door veel druk naar voren te zetten. In de 5e minuut kopte Fabian de bal over na een prima voorzet van Alois(had eigenlijk de 0-1 moeten zijn). De eerste 30 minuten van de wedstrijd waren voor Damme, veel en langdurig balbezit, echter zonder echt gevaarlijk te zijn in de voorste lijn. In de 12e minuut geel voor Jeroen van Dorp i.v.m. vasthouden tegenstander. In de eerste helft twee echte kansen die door de keepr van Ariston werden gekeerd. Na ongeveer 35 minuten begon VVZ te verslappen en liet hierdoor Ariston in haar spel komen.

20130330 gelekaart

In de eerste minuut van de tweede helft schoot Maarten van Riessen net naast. In de 4e minuut wist Ferry VVZ voor een achterstand te behoeden door een slecht ingekopte bal te stoppen. Vervolgens ontstond een periode waarin Ariston veel druk op VVZwammerdam wist te geven, echter zonder echte doelrijpe kansen. In deze periode waren de Dammenaren minder scherp in de duels en wist Ariston het spel naar zich toe te trekken.Vervolgens werd door de spelwijze het veld lang gehouden, waarbij Damme een aantal malen door een lange bal te spelen voor het Ariston doel wist te komen, echter zonder het, door ons, gewenste reslutaat. Uiteindelijk na exact 45 minuten spelen in de tweede helft floot de prima leidende scheidsrechter Korbee af. Einduitslag 0-0. Drie spelers liepen in dit duel tegen een gele kaart aan: Jeroen van Dorp, Maarten Cavé en Nick van den Berg.