Kevin Ruiter nieuwe trainer D1

.
Voor het nieuwe voetbal seizoen zal Kevin Ruiter de nieuwe trainer van VVZwammerdam D1 worden. Hij zal in deze functie Edwin van der Neut gaan vervangen die doorschuift naar VVZ B1. We hebben met Kevin een enthousiaste en ambitieuze trainer in huis kunnen halen voor deze talenten.
.
20160308 kevin ruiter
.

Met Kevin Ruiter (20), eerste elftalspeler, hebben we een beginnende trainer aan ons gebonden die op dit moment ARC E2 onder zijn hoede heeft die in competitieverband 9:9 spelen. Kevin wil zich verder verdiepen in het trainersvak en de nodige trainersdiploma’s gaan halen. Hij krijgt hier bij VVZ de gelegenheid en tijd om zich verder te ontwikkelen. Op het aanbod van Alphense Boys E1 ging hij niet in. De plannen van VVZwammerdam, het verhaal en de uitdaging om 11 tegen 11 te spelen gaven de doorslag om ja te zeggen op de vraag om trainer van VVZ D1 te worden. Een positieve jongen die zijn voetballoopbaan begon bij Alphense Boys waar hij de pupillenselectie doorliep en met D1 in zicht niet op kwaliteit werd gewaardeerd. Kevin ging naar ARC waar hij via D1 alle verdere selecties doorliep om bij VVZwammerdam in de senioren te belanden.
.

Dit ging niet zonder slag of stoot want Kevin Ruiter heeft al de nodig blessures gehad. Zo heeft hij zijn enkelbanden gescheurd, enkel gebroken en kruisband afgescheurd. Toch hielp de passie voor voetbal hem iedere keer weer terug op het voetbalveld. School was niet zo zijn ding, maar toch gaat hij school weer oppakken omdat Kevin in het dagelijks leven net is begonnen bij Balvert, als betonvlechter, waar hij zich ook gaat ontwikkelen via scholing en praktijkwerk. Wij wensen Kevin heel veel plezier tijdens deze mooie uitdaging en het is mooi dat een eerste elftalspeler zich actief bezig gaat houden op de opleiding van de eigen jeugd.

Rien van Elk, jeugdcoördinator

20160228 Kevin Ruiter
                             Kevin in aktie tegen DWO voor ons 1ste

unemployment tax management