Edwin van der Neut nieuwe trainer B1

.
Voor het nieuwe seizoen 2016-2017 is Edwin van der Neut (46) aangesteld als nieuwe trainer van VVZwammerdam B1. Edwin zal de huidige trainer Raymond den Hollander opvolgen die aan het einde van het seizoen vertrekt naar Sportief 2.

Als jeugdcoördinator heb ik voor Edwin een team gevonden die bij zijn ontwikkeling past die hij vorig seizoen heeft ingezet. Zijn ambitie en enthousiasme met daaraan gekoppeld de trainerscursus waar hij mee bezig is hebben geleid tot deze aanstelling van trainer B1. Op dit moment is Edwin trainer van VVZ D1 en speelt daar om de titel van de derde klasse met goed opbouwend en aanvallend voetbal. Door deze toezegging hoopt Edwin mee te helpen om spelers beter te maken.
.
Als voetballer was Edwin van der Neut actief bij ARC in Alphen aan den Rijn en doorliep vanaf de F-pupillen alle selectieteams. Na zijn jeugdjaren moest hij in militaire dienst en kwam terecht bij de luchtmacht, waar hij is blijven hangen. Toen zijn dochter Megan zes jaar geleden ging voetballen bij ARC werd hij begeleider en werd ook trainer. Toen Megan naar VVZwammerdam vertrok werd hij ook hier trainer. Wij wensen Edwin veel plezier in zijn nieuwe functie als trainer van de B1.
.

unemployment tax management