De bal is weer aan het rollen

Maandag 27 juli is de bal weer gaan rollen en opende de senioren selecties het seizoen met hun eerste training van het seizoen onder leiding van Gerben van der Neut. Plaats van handeling was het kunstgrasveld van Bodegraven, omdat de velden bij VVZwammerdam nog niet ter beschikking waren. Vanaf zaterdag 15 augustus zullen de verschillende jeugdteams hun eerste training afwerken in aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen. Het kriebelt al weer bij de meeste spelers en begeleiders.

Maar voordat de eerste bal kon rollen is er al veel gebeurd. Terwijl iedereen lekker aan het vakantie vieren is zijn er al weer een aantal vrijwilligers op de achtergrond druk in de weer om alles in orde te krijgen voordat het seizoen kan gaan beginnen. Nadat iedereen, eind mei, zijn kleding en sleutels had ingeleverd bij Henk Zaal werd er een inventarisatie gemaakt van de kleding wat er eventueel moest worden aangeschaft. Maar ook de nieuwe Jeugdcoördinator Rien van Elk had zijn ‘eisen’ omtrent materiaal voor zijn trainers. Dit lijstje ging naar de penningmeester Jeroen van Oort die op zijn beurt weer de bestelling plaatste. Voor een niet gering bedrag kwam na verloop van tijd de bestellingen binnen en konden worden verdeeld. Een geweldig inspanning van een ieder om alle wensen in te willigen. Zo als u op de foto’s op de site kunt zien kunnen we met een gerust gevoel aan het nieuwe seizoen beginnen. Wij wensen iedereen veel plezier toe met veel mooie resultaten.

De formele seizoensopening is inmiddels gepland op zaterdag 5 september als het 1ste tegen Rohda ’76 speelt. We houden jullie uiteraard op de hoogte. We gaan dan ook het kunstgrasveld formeel in gebruik nemen. Feestje dus, ….

20150806 ballenkoker
.

unemployment tax management