Raymond den Hollander in dubbelfunctie


Tijdens de gesprekken met trainer Erwin van der Starre voor trainer B1 was het verzoek om een assistent aan te stellen. Door deze aanstelling kon hij zich wat meer bezig houden met individuele trainingen en gerichte trainingen met verdediging, middenveld en voorhoede. Het is gelukt om deze functie in te vullen. Raymond den Hollander zal Erwin gaan assisteren tijdens de trainingen bij B1. Daarnaast zal Raymond als coach actief zijn bij de F1 op de wedstrijddagen.

Met Raymond den Hollander (49) heb ik een assistent kunnen aantrekken die al weer twee jaar actief is binnen Zwammerdam. Hij was betrokken bij Groene Smurfen en afgelopen seizoen bij de F-pupillen. Daarvoor was Raymond actief bij Aarlanderveen waar hij training gaf aan E1, D1, C1 en Dames om via zijn neefje Kiano Stoof bij Zwammerdam terecht te komen.

Als voetbal achtergrond heeft Raymond zijn verdiensten gehad in zijn toenmalige woonplaats Apeldoorn bij Apeldoornse Boys en AGOVV om in de Hoofdklasser terecht te komen bij Go Ahead amateurs in Deventer. Tot rond zijn 20 jaar toen het noodlot toesloeg en een einde aan zijn voetbalcarrière kwam door een zware knieblessure. Met zijn grote liefde vertrok hij naar Zwammerdam. Rond zijn 30-ste wilde hij het weer proberen in de selectie van VVZ, maar moest zich eerst bewijzen in VVZ 6 wat hij maar zes weken vol wist te houden en stopte met actief voetballen. In het dagelijks leven verdiend hij zijn boterham als Logistiek Coördinator Europa bij de MAVOM in Alphen aan den Rijn.

Ik wens Raymond veel plezier toe in zijn dubbel functie bij B1 en F1. Rien van Elk
.

unemployment tax management