Voortgang kunstgras


De uitvoering van het aanleggen van het kunstgrasveld verloopt meer dan voorspoedig. Er is al een begin gemaakt met het aanbrengen van verhardingen met betonplaten en opsluitingen. De volgende stap is het aanbrengen, profileren en verdichten van de sporttechnische laag die bovenop het ISA gekeurde fundament komt. Dat vindt volgende week plaats, vanaf maandag 13 juli. Dan volgt weer een ISA-keuring.

20150711 Kunstgras Kopie

Het aanbrengen van de kunstgrasmat wacht op levering uit de kunstgrasfabriek, start begin augustus en neemt twee weken in beslag, tegelijk met het hekwerk en alles wat geplaatst moet worden, zoals de doelen. Als alles is opgeruimd kan er worden getraind en volgt spoedig na een paar trainingen de ISA eindkeuring plaats. we hebben dan een FIFA, UEFA en KNVB gekeurd veld. De aanpassing van de lichtinstallatie vindt tussendoor plaats.
.
Nog een paar details: het nieuwe veld ligt 10 cm hoger dan het oude veld. Het veld loopt vanuit het midden 8 cm af naar de zijkanten. Dat was voorheen 12 cm. Voor het wekelijks borstelen is VVZwammerdam zelf verantwoordelijk. Er komt ook een heel beheerplan met regels over het gebruik van het kunstgrasveld. Zo mag er niet met doelen worden gesleept en mag er ook niet met platte zolen op worden gespeeld. Dit brengt schade aan het veld aan of verhoogt de slijtage.
.
De tientjes-aktie start in augustus deur-aan-deur!

unemployment tax management