Stan & Chris nieuwe trainers F1

Bericht van onze jeugdcoordinator Rien van Elk

Voor het nieuwe voetbalseizoen heb ik voor onze jongste talenten twee jeugdspelers bereid gevonden om VVZwammerdam F1 te gaan trainen. Na mijn aanstelling was het een wens van het Bestuur om te kijken of er wat meer jeugd bij de teams als begeleiding konden plaatsen en te begeleiden tot succesvolle trainers bij de jeugd. Het was daarom niet moeilijk voor mij om Stan Kortmann en Chris van Riessen te vragen om de training van de F1 te gaan verzorgen.

Beiden hebben dit seizoen al de beginselen van het trainerschap geleerd. Stan als assistent van Arno Boot bij VVZ E1 en Chris was trainer van F1 en F2 op de dinsdag en donderdag. Ik heb beiden leren kennen als enthousiaste, verantwoordelijke en ook leergierige; toekomstige trainers. Met een juiste begeleiding kunnen we nog veel plezier aan deze twee jeugdige leden beleven. Stan Kortmann (15) speelt in de B1 en heeft naast voetbal nog als hobby gitaarspelen (doet hij in Bodegraven) en schaatsen (bij Rijnstreek in Den Haag). Een bezig baasje die zijn onderwijs tweetalig Gymnasium volgt op het Scala College in Alphen aan den Rijn.

20150523 stan kortmann
.
Chris van Riessen (19) is de keeper van VVZwammerdam A1 en zal volgend seizoen over gaan naar de senioren waar hij gaat proberen een plaats te veroveren in het Tweede team. Hij heeft dit seizoen stage gelopen vanwege zijn studie bij het ID-College met als vak Sport & Bewegen wat hem goed afging. Voor mij reden om beide te vragen voor de F1 waarop ze positief hebben gereageerd. Ik wens Stan en Chris dan ook veel plezier toe tijdens deze leuke functie als trainers van F1.
.
20150523 chris van riessen

unemployment tax management