A1 eindigt in mineur

Zaterdag 13 december speelde de A1 tegen de nummer drie van de ranglijst, dus de eerste test voor de tot nog toe ongeslagen Dammenaren, op een zwaar Veld 1 begonnen de mannen van VVZwammerdam voortvarend. De een na de andere aanval onderleiding van ‘Bonsie’,op het doel van Ammerstol.

Na enkele schoten net naast was het in de 12e minuut wel raak! Een mooie aanval over rechts werd keurig afgerond door ….. tja door wie dat ben ik dus even kwijt. Help even. De A1 had verder nog wat kansen. maar een snelle aanval van af rechts weerd door Ammerstol afgerond. Aanvankelijk leek het er eerst op dat het goed zou aflopen, maar helaas door een slippertje van doelman Chris werd het 1-1 . Tot aan de rust wat kansen over en weer maar verder geen doelpunten.
.

Na de thee twee andere ploegen. Ammerstol gooide ‘de beuk’ erin, terwijl VVZ slordiger werd en het ontbrak aan een echte killersmentaliteit. Na een 15 minuten een snelle aanval van de gasten en weer via de snelle rechterspits werd netjes afgerond. Af en toe probeerden de Dammenaren het nog wel, maar ze werden afgetroefd op alle fronten en na 30 minuten viel de genadeklap. Weer over rechts 1-3, …. over en sluiten.

Jammer dat de spelers gingen mekkeren tegen de scheidsrechter, maar ja verliezen hoort nu eenmaal bij voetbal. Er is nog niets verloren want ARC kreeg ook een gevoelige nederlaag tegen het laag geklasseerde Siveo ’60. Dus winnen de mannen van Jaco & Richard komende zaterdag van Bodegraven A1 staan ze toch weer op plaats 1 in de 2e klasse. Niet verkeerd. VVZwammerdam A1 is een leuk team als ze blijven voetballen. Moeten wel meer inzet hebben dan afgelopen zaterdag dan zit het echt wel snor en komen ze een heel eind. Maar weet wel als je bovenaan staat gaan de andere ploegen op je jagen. Dus mannen ….. koppie erbij houden en er voor gaan van de eerste tot de laatste minuut.  En let op mondje dicht tegen de man in het zwart, geel of rood of weet ik wat voor kleur.