ING geen hoofdsponsor VVZwammerdam

De ING-bank van Alphen aan den Rijn heeft laten weten ons aanbod om hoofdsponsor te worden niet te accepteren. Wie wel de hoofdsponsor is geworden wilde de bank nog niet verklappen. Jammer dat ze deze keus hebben gemaakt, …. vooral voor de bank zelf. We dachten toch uitstekend aan te sluiten bij het duurzame karakter wat de bank wil uitstralen: vergroenING was/is de naam van ons plan. 

Het voordeel is dat we ons beleidsplan voor de komende drie jaren aan een ebook hebben toevertrouwd en dat het bestuur samen met de businessclub ‘Vrienden van Zwammerdam’ er tegenaan gaat de ideeen te realiseren. Het plan heeft in ieder geval tot het inzicht geleid dat we in onderlinge samenwerking een heel eind kunnen komen aan de Spoorlaan. Dank aan een ieder die heeft bijgedragen aan de ideeen en inhoud van de pitch. Het was mooi om op deze manier vorm te geven aan de toekomst van onze vereniging. Met dank ook aan de ING, die ons dwong binnen 14 dagen het onmogelijke te verrrichten. Onder druk wordt alles vloeibaar.

Mochten jullie, leden, sponsors, gemeente Alphen of andere banken geinteresseerd zijn in het aan de ING verstrekte plan, laat het weten. We sturen je het graag toe. Het is geschreven in het formaat van een iPhone, maar is ook goed te lezen op de iPad of een willekeurige E-reader. Mail: voorzitter@vvzwammerdam.nl

20140519 vergroenING.

 

 

unemployment tax management