ZAC B1 moet kampioenschap nog even uitstellen

Zaterdag 12 april stond voor onze Zwammerdam-Aarlanderveen-Combinatie B1 een belangrijke wedstrijd op het programma, de mannen konden bij winst tegen AVV Alphen B1 kampioen worden.

IMG 0676 Kopie
               De “Platte Kar” ging zonder “Kampioenen” terug naar Damme

Maar het liep deze middag anders dan dat de mannen waarschijnlijk afgelopen nacht hadden gedroomd. Alphen B1 startte sterk en troefde onze mannen op alle fronten af. Wat na 15 minuten spelen resulteerde in een 1-0 voorsprong voor Alphen B1. Het leek wel of onze mannen verlamd waren door de spanning/zenuwen. De ruststand was 1-0 maar na de rust liep Alphen B1 uit naar een 5-2 eindstand. Deze uitslag was een grote domper en teleurstelling voor onze mannen van Z.A.C. B1. Maar niet getreurd over drie weken krijgen ze de kans om het recht te zetten en wel THUIS tegen Nieuwkoop B2. De stand op dit moment met nog 1 wedstrijd te spelen is 1). Z.A.C. B1 17-40, 2). Alphen B1 17-39 en 3). Nicolaas Boys B1 16-36. Dus als de mannen van de B1 hun thuiswedstrijd over drie weken winnen zijn ze alsnog kampioen, winnen ze zelf niet dan zijn ze afhankelijk van andere uitslagen van Alphen B1 en Nicolaas Boys B1. #strijdenenwinnen