Vrouwenteam speelt gelijk bij Sportlust

Ondanks de vele opgelegde kansen slaagden onze dames zaterdag 20 oktober j.l.  er niet voorbij Sportlust´46 te komen. Na 90 minuten spelen bleef het 1-1. Nadat de dames in de eerste helft via een ´lucky goal´ op voorsprong kwamen, kon Sportlust toch voor de rust al terugkomen en 1-1 gelijk maken. Dit door het matige spel van ZAC. Er werd hard gestreden maar goed voetbal was de eerste helft ver te zoeken.

In de rust werd door de vervanger van Jaap Peters (buitenland), Richard Niesing, een scherpe toespraak gehouden waarin werd afgesproken dat er meer rondgetikt zou worden en dat de lange ballen zoveel als mogelijk voorkomen moesten worden.

De tweede helft werd daarna de helft voor onze dames maar het geluk was niet met hen: circa acht stuks 100% kansen werden niet benut hetgeen erg frustrerend was. Vijf minuten voor tijd resulteerde dit in een gele kaart en 5 minuten langs de zijlijn voor Kim Kleyn, waardoor ZAC de wedstrijd met 10 vrouwen moest uitspelen.