Voorbeschouwing VVZwammerdam – NSV’46

.
Zaterdag
heten wij onze gasten van NSV (1946) uit Noorden (ongeveer 2.600 inwoners) van harte welkom op het complex aan de Spoorlaan. NSV’46, de Koeten, is een club van momenteel 16 teams: één zondag-team, vier senioren mannen-elftallen op zaterdag, twee vrouwen-elftallen, twee junioren meisjes-elftallen, 3 jongens junioren-elftallen en 4 pupillen-teams. En is daarmee precies twee keer zo groot als Damme.
.

.
NSV’46 heeft een Twitter-account met 215 volgers waar sinds januari 2012 niets meer is gebeurd. Op Instagram is NSV niet te vinden en op Facebook zijn alleen de vrouwen van NSV’46 met actuele wedstrijdverslagen te vinden. En er is een niet helemaal 100% actuele website met veel aandacht voor klaverjassen. Moeten wij ook maar weer eens doen.

Het leek voor ‘De Koeten’ een volkomen troosteloos seizoen te worden. Stijf onderaan, al negen wedstrijden achtereen niet gewonnen. Maar, … vorig week werd zomaar ineens BSC’68 met 3-0 van de mat geveegd. BSC’68, een ploeg waar wij niet van konden winnen in Benthuizen. Het is dus oppassen geblazen. Temeer omdat de voorhoede van NSV’46 al 19 keer wist te scoren en wij 15 keer. Dat is op zijn minst opmerkelijk. En ze wisten Nieuwkoop ook nog eens op 2-2 te houden.

Vorige week tegen Alphia verdienden we beter, maar het gebeurde niet! VVZ kan zich eigenlijk geen nederlaag veroorloven want dan dreigt er een strijd om de onderste plaatsen en wordt de middenmoot los gelaten. Thuis werd er pas eenmaal gewonnen. Blauw-Zwart was het haasje. Kijken of het zaterdagmiddag, op welk veld (1 of 2) dan ook,  weer lukt.  We zien u langs de lijn.
.

unemployment tax management