Voorbeschouwing wedstrijd tegen Be Fair

VVZwammerdam kent een minder seizoen tot dusverre. ‘Damme’, dat nu twaalfde staat, kwam alleen in de eerste speelronde tot winst, maar wist vervolgens vijf duels op rij niet te winnen. Zo pakte de ploeg pas vijf punten. Jack Harmsen en zijn mannen ging afgelopen weekend met 2-1 onderuit bij BSC’68. ,,Deze wedstrijd kon twee kanten op, maar van onze kant was het vooral erg futloos. Met de individuele acties van Mitchell en Justin Bons hadden we er misschien meer uit moeten halen, maar dat mocht niet zo zijn”, vertelde verdediger Gerald van Asselt.

Kan Zwammerdam het tij keren? Dat moet dan gebeuren tegen de nog ongeslagen nummer drie Be Fair, dat eerder dit seizoen al te sterk was voor Lugdunum (1-2). (Bron: Leiden Amateur Voetbal).